Frederiksberg Auktionshus
 
Om at købe på auktion

Ønsker De at købe samlerobjekter på auktion, så er Frederiksberg Auktionshus et godt valg, vi er nemlig det eneste auktionshus i Danmark med samlerobjekter som speciale.

Det er både spændende og enkelt at købe på auktion.

Vi afholder 3 - 4 samlerauktioner om året, og der holdes eftersyn på effekterne i 2 - 3 dage inden auktionen. Her kan man i ro og mag gøre sig bekendt med effekterne, og vort personale står altid til Deres disposition med spørgsmål og hjælp i enhver henseende.

 
Märklin DL800 - Solgt for kr. 13.000,-

Ved samtlige auktioner forefindes et katalog med beskrivelse af de effekter som skal sælges på auktionen. Inden auktionen skal man have et bydernummer, som skal vises ved budgivning, bydernummeret fås ved henvendelse i receptionen på auktionsdagen.

Som køber på auktion betaler De hammerslagsprisen samt et salær på 25 % incl. moms. Det købte betales med Dankort og de købte effekter skal afhentes på auktionsdagen.

 
Lego plastic traktor - solgt for kr. 4.500,-

Er man forhindret i at være tilstede og byde på auktionen, eller ønsker man blot at være anonym, kan der bydes i kommission, man udfylder blot kommissionsblanketten bagerst i kataloget, og vi forsøger herefter at erhverve de ønskede effekter så billigt som muligt inden for Deres maksimumbud, nøjagtig som hvis De var tilstede. Denne service er gratis.

 
Auktionsleder Hans Hedegård

Ønsker De at tegne abonnement på vores auktionskataloger, så De har kataloget i god tid inden auktionen, så ring og tegn et katalogabonnement på 33 25 50 22.

Vi håber, at vi med disse oplysninger har givet Dem inspiration til at besøge vores auktioner, hvad enten De ø,nsker at købe eller sælge.

Med venlig hilsen

Hans Hedegård
(auktionsleder)

© Copyright 2024 Frederiksberg Auktionshus. Alle rettigheder forbeholdes