Frederiksberg Auktionshus
 
Om at sætte på auktion

Ønsker De at sælge samlerobjekter på auktion, så er Frederiksberg Auktionshus et godt valg, vi er nemlig det eneste auktionshus i Danmark med samlerobjekter som speciale, og vi har over 30 års erfaring i handel med samlerobjekter, vi har en meget stor international kundekreds, og dette sikrer Dem en seriøs behandling af Deres indlevering. De kommer blot med effekterne, og vi kan med det samme vurdere om effekterne er egnet til at sælge på auktion, drejer det sig om større samlinger eller partier, kan der aftales tid til besigtigelse og afhentning i Deres hjem ---

pic_sell1.jpg 
Tekno reklamebil med Norsk tekst - solgt for kr. 35.000,-

Vores specialauktioner henvender sig til samlere og handlende over hele verden, og vi annoncerer i de førende internationale fag og specialblade, hvilket sikrer Dem, at vi henvender os til de rigtige købere, så Deres effekter vil opnå den maksimale markedspris. Der kan også i samråd med os fastsættes en eventuel mindstepris, så De er sikret, at Deres effekter ikke sælges under den fastsatte mindstepris.

Vi afholder 2 - 4 samlerauktioner om året, med 5 - 800 numre pr. auktion, og vores salgsprocent ligger over 98 %.

pic_sell2.jpg 
Tekno blikbil i original æske - solgt for kr. 7.200,-

Når De som privatperson sælger på auktion, optræder de helt anonymt, og De skal ikke betale moms eller indkomstskat af de solgte effekter.

For solgte effekter betales et salær på 20 % af hammerslagsprisen, samt et gebyr på kun kr. 50,00 pr katalognummer. Salær og gebyr dækker alle omkostningerne i forbindelse med salget.

Inden auktionen vil De modtage et auktionskatalog, med beskrivelse og vurdering af hver enkelt nummer, vedlagt en fortegnelse over hvilke numre der er Deres. 6 uger efter auktionsdagen tilsendes en specificeret afregning, og pengene bliver overført.

pic_sell3.jpg 
Gammel "Gugli" dukke -
solgt for kr. 18.000,-

pic_sell4.jpg 
Lot gamle bilbrochurer - solgt for kr. 800,-

Husk at Frederiksberg Auktionshus har nøjagtig samme interesse som Dem, nemlig at opnå den højest mulige hammerslagspris.

© Copyright 2024 Frederiksberg Auktionshus. Alle rettigheder forbeholdes